Möt era kunder!

Vår Trädgård arrangeras på Malmömässan mars 2025. 

Till mässan kommer besökare som har ett stort intresse för trädgård och odling. Det kan vara den nyfikna nybörjaren som såväl som den kunniga veteranen. Allt ifrån odling i balkonglådor till nyanläggning av hela trädgårdar behandlas här. Ett publikdragande scenprogram med “trädgårdskändisar” bidrar ytterligare till mässans dragningskraft.

Gör bra affärer på mässan! Vi ser fram emot att se dig som utställare på Vår Trädgård. Kontakta mig idag för att diskutera just ert deltagande. Välkommen!

Kontakta Ulf Rosvall för att boka din plats på Vår Trädgård!

Några produktgrupper på mässan:

VÄXTER OCH LÖKAR

TRÄDGÅRDSREDSKAP

RÅDGIVNING OCH TJÄNSTER

ANLÄGGNINGSARBETEN

MÖBLER OCH UTEMILJÖ

BÖCKER

och mycket mer...

Information till dig som utställare

Besöksadress

ÅBYMÄSSAN

Åby Arenaväg 10
431 62 Mölndal

www.abyomassan.se

Boende

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

För mer information om Malmömässan samt hur du enklast tar dig hit, Klicka härhitt.

Brandföreskrifter
Information kommer inom kort
Boende

Malmö Arena Hotell

Mitt emot Malmömässan ligger Malmö Arena Hotel. BW Malmö Arena Hotel är ett event- och affärshotell som i dagsläget har 395 rum. Hotellet som öppnade år 2015 ligger på bästa läge i Malmö Hyllie som erbjuder rum till rimliga priser.

Quality Hotel View

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen.Hotellet har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum. Hotellet har ett fint gym med relaxavdelning samt på bottenplan finns lunch- och à la carte-restaurangen Brasserie X – food with a pinch of surprise.

Scandic Triangeln

Tre minuter med tåg från Malmömässan hittar vi Scandic Triangeln. Scandic Triangeln har 20 våningar, med 221 stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.

Hur kommer jag till Malmömässan?

Tåg – Grönt alternativ (Rekommenderas av mässteamet)
Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 13 minuters tågresa bort. Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 meter från Malmömässan.

Buss – Grönt alternativ (Rekommenderas av mässteamet)
Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie. Linje 6 har även en hållplats
(Hyllie vattenpark) vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Flyg
Om du flyger till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 13 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige.

Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Taxi
Du kan ta dig till Malmömässan med taxi. Adressen är Mässgatan 6, 215 32 Malmö.

Parkering
Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se