Scenprogram

Scenprogram för 2024 publiceras närmre mässans start.

Vi är stolta över att presentera två givande scenprogram som kommer att fokusera på det bästa inom boende och trädgård! På scenerna finner du det mesta från de senaste trenderna inom heminredning och trädgårdsdesign, till panelsamtal om hus och färg. Arkitekturkritikern Mark Isitt agerar moderator på Kunskapsscenen under lördagen och söndagen. Gunnel Carlson är moderator på Trädgårdsscenen och guidar er genom programmet. Lördag och söndag kommer Karl Fredrik på Eklaholm hålla egna föredrag på Trädgårdsscenen, missa inte det! 

Scenprogrammen kommer att ta upp de mest relevanta frågorna och ge dig ovärderliga tips och råd. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller en nybörjare inom heminredning, finns det något för alla på våra scener. Du kommer att få möjlighet att upptäcka de senaste trenderna och innovationerna inom boende och trädgård, och få inspiration till att ta dina idéer till nästa nivå.

Så se till att du inte missar detta fantastiska tillfälle att ta del av det bästa inom boende och trädgård. Vi ses på Malmömässan 10–12 mars!