Sagt om Vår Trädgård

Peter Englander, Foto: Peter Carlsson

 

”Vår trädgård är startskottet för en ny trädgårdssäsong. Man förstår att nu är det äntligen vår. Underbart att se alla människor som efter en lång vinter, väller in med grönt i blicken. För oss som ritar och anlägger trädgårdar är tidpunkten optimal. Vi har god tid på oss att skapa trädgårdar innan sommaren då alla bara vill njuta i sin nya trädgård. Efter sju säsonger i rad är vi mer än nöjda och hoppas på sju till. Minst.”

Peter Englander

 

 

 

 

Skärmavbild 2015-10-15 kl. 16.02.23”Vi på Flyinge Plantshop har varit med på ”Vår Trädgård” sedan starten i gamla SAAB-hallarna och tycker detta är ett fantastiskt sätt att starta växtsäsongen på. Besökarna är väldigt intresserade av att komma igång med sina trädgårdar och det är ett ypperligt tillfälle att knyta såväl gamla som nya kunder till sig. Merparten av besökarna bor i villor i vårt upptagningsområde (Skåne) och varje år möter vi många besökare som aldrig hört talas om oss och som senare under året besöker vårt gardencenter och café för
första gången. Vi har aldrig tvekat på att återkomma till ”Vår Trädgård” och det är
en mässa där organisationen omkring är väldigt duktiga vilket underlättar för oss som utställare. ”

Bobby Seger, VD Flyinge Plantshop

 

 

Skärmavbild 2015-10-15 kl. 15.56.39

 

”Hvilan Utbildning deltar sedan många år på Vår Trädgård för att våra studerande ska jobba i skarpt läge och bli uppdaterade på nyheter och trender. Vår Trädgård är ett ypperligt tillfälle för oss att knyta nya kontakter och visa trädgårdsintresserad allmänhet vårt utbildningsutbud för att kunna verka i den fantastiska trädgårdsbranschen! ”

Jimmy Sjöstedt, Rektor, Hvilan Utbildning AB

 

 

Pensé Foto: Blomsterfrämjandet

 

”Vår Trädgård är ett härligt startskott för vårsäsongen, med mycket svenskodlade penséer och andra köldtåliga växter. Att delta på Vår Trädgård ger oss det perfekta tillfället att inspirera och informera besökarna om svenskodlade växter och framförallt hantverket bakom.

Malin Hidesäter & Erika Wallin, Blomsterfrämjandet

 

 

 

OK
På Vår Trädgård använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?