Om Vår Trädgård

 

För femtonde våren i rad samlas 1–4 mars kunniga rådgivare, företag med ambitioner och alla som ser mässan som en bra marknadsplats, på Malmömässan.

Vi vill bjuda våra besökare på en bra mix och rådgivning som ger en mersmak för konsumtion under hela året.
Trädgårdstrenden och intresset för odling fortsätter att öka och Vår Trädgård är ett bra redskap för er som företag att visa och profilera er själva samt era produkter.

 

Vi vet att vi har väldigt kunniga besökare som vet vad de vill ha och de söker helheten, produkterna, inspirationen samt rådgivningen hos oss. Givetvis kan vi möta denna efterfrågan via er utställare och alla samarbetspartners på plats. Vår Trädgård speglar den fina bredd som finns i branschen i just Skåne.

 

Våra utställare täcker in allt för såväl den lilla täppan som för den stora anläggningen. Mässan är en omfattande satsning med aktörer från hela trädgårdssektorn. Här finns fina inspirerande miljöer som ger besökaren de bästa möjligheterna att hämta nya idéer till den egna trädgården. Det är många som ser oss som ett viktigt forum och vi ser fram emot och hoppas att även ni vill vara med och ta första spadtaget inför våren och trädgårdssäsongen 2018.

Väl mött på Vår Trädgård!

 

OK
På Vår Trädgård använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?